What are you looking for?
Loading

Moestuintaart

300     gram                 tuinbonen (uit de peul, 7 minuten gekookt)
3          handjes            doperwten (uit de peul, 7 minuten gekookt)
1                                    courgette 
1                                    ui
blaadjes en bloemen   bieslook, venkel, Oost-Indische kers, munt en tijm                                      

1          rol                      kant- en klaar bladerdeeg (ongeveer 25 x 15 cm)
100     gram                  feta
4         el                        olijfolie
1                                    citroen
                                      peper en zout

Bakplaat, mes, snijplank, rasp

1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Bekleed een bakplaat met bakpapier 
3. Rol het bladerdeeg uit over de bakplaat
4. Snijd de courgette en de ui
5. Verdeel de gesneden courgette, ui, gekookte tuinbonen en doperwten over het bladerdeeg
6. Bestrooi alles met flink wat peper en zout 
7. Rasp de citroen erboven 
8. Verkruimel de feta erboven
9. Besprenkel alles met olijfolie
10. Zet de bakplaat in de oven en bak het bladerdeeg ongeveer 18 tot 25 minuten (totdat het goudbruin is)
11. Zet de bakplaat 5 minuten onder de grill (op de hoogste stand)
12. Haal de moestuintaart uit de oven
13. Breng de moestuintaart op smaak met bieslook, venkel, oost-indische kers, munt en tijm