What are you looking for?
Loading

Werken bij

Natuur- en Duurzaamheid Educatie is een afdeling van de gemeente Groningen. Wij willen jongeren graag van dichtbij kennis laten maken met de natuur en het belang van een duurzame wereld. Met veel enthousiasme werken wij daarom op onze vier schooltuinen en de kinderboerderij in het Stadspark. 

Onze teams op de schooltuinen bestaan uit tuinleiders, medewerkers educatie en medewerkers tuinonderhoud. Ons team op de kinderboerderij bestaat uit een beheerder en dierverzorgers. Het team wordt aangestuurd door een teamleider, ondersteunt door een administratief medewerker en er werkt een medewerker collectiebeheer en medewerker educatie in ons uitleencentrum.

Als er een vacature openstaat dan kan je die vinden op werkenbijgroningen.nl 

Op de schooltuinen kan dat! In de zomervakantie zijn de leerlingen lekker vrij, maar op de schooltuin groeit natuurlijk alles wel door. Daarom werken wij in deze periode samen met uitzendkrachten. Schoffelen, scheppen, harken, maaien… Lekker buiten bezig zijn! Lijkt dit jou wel wat? 

Als er een vacature openstaat dan kan je die vinden op de website van uitzendbureau Randstad.

Doe je de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) of doe je een opleiding in het groen? Wij hebben soms een stageplek op onze schooltuinen of op ons kantoor in het Stadspark. 

Doe je een opleiding Dierverzorging of zoek je als middelbare scholier een maatschappelijke stage? Onze kinderboerderij in het Stadspark is een erkend leerbedrijf. Stage lopen op de kinderboerderij is populair, maar af en toe is er nog een plek vrij.

Meer weten? Stuur ons een e-mail.

Geniet je van de buitenlucht? Wil je met je handen werken en genieten van alles dat groeit en bloeit op onze schooltuinen? Wij hebben soms plek voor vrijwilligers op onze schooltuinen.

Of houd je van dieren? Ben je een klusser? Af en toe is er plek voor vrijwilligers op onze kinderboerderij in het Stadspark. 

Meer weten? Houd de vacaturebank van Link050 in de gaten of stuur ons een e-mail.